Aanbiedingen & nieuws

Kerst- en nieuwjaarswensen

in Nieuws 18 december 2022

Liefste klanten,

Eerst en vooral wil ik jullie bedanken voor het vertrouwen het afgelopen jaar. Ik wens u en uw dierbaren een warme en gezellige Kerst toe.
Voor 2023 wens ik jullie een schitterend jaar met heel veel kleine en grote geluksmomentjes.

2022 is onverwacht een zeer uitdagend jaar geworden. Prijsstijgingen van de leverancier in de loop van 2022 heb ik bewust niet doorgevoerd.

De nasleep van Corona heeft geleid tot aanvoerproblemen op allerlei gebieden. Van verpakkingsmateriaal tot ingrediënten. De huidige energiecrisis doet er nog een schep bovenop. Daarom ben ik nu wel genoodzaakt de nieuwe prijsstijgingen van de leverancier toe te passen vanaf 5 januari 2023.

Ik begrijp dat deze prijsstijgingen met de huidige economische omstandigheden niet makkelijk zijn. Daarom zal ik ook in 2023 actief deelnemen aan het promotieprogramma zodat u van uw favoriete merk en behandelingen kan blijven genieten.

Ik zal mij ten volle blijven inzetten voor jullie omdat het belangrijk is mekaar te verwennen. Me-time hoort daar zeker bij.

 

Ben je nog op zoek naar een last-minute Kerst- of nieuwjaarsgeschenk?
Bel me even op via 03 844 52 50 of kom langs in het instituut. Samen vinden we vast wel een fantastisch cadeautje voor onder de Kerstboom 😉

 

Warme Kerst-groeten,
Hilde