Onze behandelingen

Er goed uitzien en goed voelen is niet meer weg te denken
in deze tijd van werk, stress en vluchtig leven.
SKEYNDOR

Skeyndor gelaatsverzorging bij Schoonheidsinstituut Bo

Voor elk van u heb ik een persoonlijke verzorging aangepast aan uw behoefte en uw budget. Hiervoor gebruik ik de specifieke producten van Skeyndor.

ONTHARING

Ontharing met laser en hars voor hem & haar bij Schoonheidsinstituut Bo

E-med Laser behoort tot de familie van de diodelasers (nieuwste methode) en maakt hierbij gebruik van laserlicht dat door melanine (=haarkleurstof) kan worden geabsorbeerd.

MAKE-UP

Permanente Make-up bij Schoonheidsinstituut Bo

Iedereen ziet er graag goed uit! Tegenwoordig mag dat niet te veel van onze tijd innemen, want die hebben we meestal niet. Met permanente make-up bent u zo klaar, waarheen u ook gaat. Geen tijd te verspillen met bijtekenen van wenkbrauwen, het aanbrengen van een eyeliner of lipcontour én steeds perfect!

ANDERE

Andere verzorgingen bij Schoonheidsinstituut Bo

Voor elk van u heb ik een persoonlijke verzorging aangepast aan uw behoefte en uw budget. Hiervoor gebruik ik de specifieke producten van Skeyndor.

Producten in het schoonheidsinstituut

Een afspraak voor jouw persoonlijke schoonheidsbehandeling?
Laat jouw gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact op. 

    • Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken om contact op te nemen.

    • Beste bezoeker, je gegevens worden via beveiligde verbinding verzonden en verwerkt. De ontvangen gegevens worden enkel gebruikt om met je in contact te komen en jouw vraag te behandelen. Je gegevens worden niet doorgegeven aan derde partijen. Meer informatie kan je vinden in ons privacybeleid.