ETERNAL PROFESSIONAL – €120

Deze intensieve regenererende behandeling biedt een buitengewoon verjongend effect en stelt de huidveroudering uit. Het plantaardige levenselixer met grote herstellende werking voedt en revitaliseert de opperhuid en zet aan tot celvernieuwing en aanmaak van collageen.

Deze behandeling duurt een uur

CORRECTIVE PROFESSIONAL – €123

Een uitermate doeltreffende antirimpel behandeling die diepe rimpels en tevens mimische lijntjes egaliseert. De huidopvullende en spierontspannende bestanddelen maken de huid gladder, zachter, egaler en jeugdig.

GLOBAL LIFT PROFESSIONAL – €113

Behandeling voor de rijpe huid ter bestrijding van de globale huidveroudering. De huid van het gelaat, kaakcontour en hals wordt verstevigd, het volume hersteld en de verslapping van de onderkin verzacht.

TIMELESS PRODIGY – €190

Een compleet exclusief behandelingsritueel dat speciaal ontwikkeld is met de laatste multigen-technologie voor het verjongen van de huidgenen. Geformuleerd met hoge concentraties van 25 exclusieve en wetenschappelijke geselecteerde actieve ingrediënten in combinatie met drie anti-verouderingsstrategieën die samen de celregeneratie stimuleren, de celkwaliteit vergroten en de celfunctionaliteit verbeteren met als doel bij elke leeftijd en huidconditie de degeneratie van de huid een halt toe te roepen.